четвъртък, 23 декември 2010 г.

Здравейте приятели и партньори на Team Global NWA,

Здравейте приятели и партньори на Team Global NWA,
NWA усилено продължава със своята експанзия! От скоро компанията начело с Хелмут Спикер е собственик на английската фирма за директни продажби VIE at home. Тази фирма е
специализирана в дистрибуцията на вискокачествени продукти в областта - декоративна козметика. И това е поредното перфектно допълване към NWA.
За всички нас това за в бъдеще означава : Още повече продуктово разнообразие - още повече обороти - още повече успехи.
С включването на една компания от подобна величина още веднъж става ясна визията на Хелмут Спикер и нейната мащабност. Това е поредната стъпка към върха. NWA е на път да стане един от най-важните глобални играчи в директния маркетинг на световно ниво. Перфекният дом за нас и за всички хора,които виждат своя шанс в този бранш.
През следващите седмици ще научиме кога ще е готова продуктовата палета на новата фирма и кога предстои да влезе в България.

Всички знаете за забавянето, както и за липсата на номера и пароли при наши партньори. Увериха ни, че се работи по отстраняването на тези технически неуредици и в най-скоро време ще можем да поръчваме от БГ онлайн магазина, както и да регистрираме нови партньори.(това вече е възможно за тези от вас, които са получили новите номера и пароли.)
Така,че още малко търпение, всяко начало е трудно, но ние сме убедени, че от Нова година ни предстоят много успехи и хубави моменти в нашето общо начинание - Network World Alliance.

NWA partner
D.Drazhev

skype:ddrazhev
email : ddrazhev@gmail.com

1 коментар:

  1. Я не могу достаточно отблагодарить г-на Бенджамина за его услуги и рассказать людям, как я благодарен за всю помощь, которую вы и сотрудники вашей команды оказали, и я с нетерпением жду возможности порекомендовать друзей и семью, если им понадобится финансовый совет или помощь @ 1,9% Ставка за Бизнес-кредит. Через контакт:. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. Продолжайте в том же духе.
    Спасибо, Бусаракхам.

    ОтговорИзтриване